Xolv lanceert Xolv Finance!

 

Xolv Lanceert Xolv Finance!

                                                Per 1 februari 2015 heeft Xolv in samenwerking met Suez Partners een nieuwe activiteit onder de naam Xolv Finance opgericht. Om tegemoet te komen aan de sterk toegenomen vraag naar alternatieve financieringsoplossingen, hebben wij besloten hier meer nadruk op te leggen.  
David Prommersberger zal de leiding over Xolv Finance op zich nemen. David Prommersberger werkte voorheen bij ING Commercial Finance, De Lage Landen Factoring/Leasing en is vanaf juli 2013 zelfstandig ondernemer. Zowel bij De Lage Landen als bij ING, maakte David deel uit van het management team.                                                                                

 

David Prommersberger: “Ik zie vooral veel synergie voordelen in de samenwerking met Xolv. De behoefte aan alternatieve financieringsvormen is gigantisch omdat het traditionele bankkanaal nog steeds erg terughoudend is in de kredietverlening en bepaalde segmenten in de markt niet of slecht worden bediend. Met mijn brede kennis en ervaring op het gebied van financieringsstructuren en in het bijzonder factoring en leasing, hoop ik het team verder te versterken.”

Paul van Uden, directeur Xolv, licht de benoeming toe: “Met de komst van David versterken wij onze dienstverlening en bieden onze klanten een totaaloplossing waar het gaat om financieren inclusief verzekeren. Wij groeien erg hard op het gebied van werkkapitaal financiering en de komst van David, een ervaren specialist uit de markt, is een logische stap in onze verdere groei.”

 

Leasing en Factoring

 

 

Zowel Leasing als Factoring zijn producten die u helpen uw werkkapitaal op peil te houden. Xolv Finance helpt u bij het opzetten, implementeren en monitoren van deze programma’s. Daarnaast kunnen wij u vrijblijvend een financieringsscan aanbieden, om te bezien of uw huidige financieringsvoorwaarden en -condities nog passen, bij de fase waarin uw onderneming zich bevindt.

Leasing houdt het werkkapitaalniveau intact, vergroot uw leencapaciteit en geeft, zeker in combinatie met factoring, een directe impuls aan uw werkkapitaal.

Xolv Finance bewijst dat Leasing en Factoring géén dure vormen van financieren hoeven te zijn.

 

 

Voor meer informatie:

   
Paul van Uden:                                Email: paul@xolv.nl         tel. +31 6 2361 4872    
David Prommersberger MBA:        Email: david@xolv.nl    
tel. +31 6 4688 8455