Incasso indienen

Bijbehorende documenten

Voeg hier de openstaande postenlijst inclusief het factuurnummer en de betalingsvoorwaarden toe. Indien mogelijk voegt u ook alle andere relevante correspondentie toe (facturen, herinneringen etc.). 

Mocht u tijdens het overdragen van uw incasso meer bestanden aan uw dossier toe willen voegen, dan kunt u deze mailen naar incasso@xolv.nl.

Opmerkingen

 
 
 
 

Mijn gegevens (crediteur)

Kunnen uw gegevens verkregen worden uit de bijlage(s) die u heeft geupload? Dan hoeft u slechts onderstaande gegevens in te vullen en kunt u doorgaan naar stap 3. Indien uw gegevens niet verkregen kunnen worden vanuit de documentatie, verwijdert u dan a.u.b. het onderstaande vinkje en vul het formulier in.

 
 
 

Tegenpartij (debiteur)

Zijn de gegevens van de tegenpartij terug te vinden in de bijlage(n) die u heeft geüpload? Dan kunt u direct door naar stap 4. Zijn de gegevens van de debiteur niet terug te vinden in de documentatie, dan zet u het onderstaande vinkje uit en vult u het formulier in.

 

Vul in het onderstaande formulier de gegevens van de tegenpartij in

 
 

Bevestiging

Xolv heeft een groot netwerk van incassopartners en adviseert welke incassopartij het best geschikt is om uw vordering te incasseren afhankelijk van; 

  • hoogte vordering
  • in welke branche uw afnemer werkzaam is
  • het land van uw klant

Xolv besteed de ingediende incassozaken uit aan incassopartijen die werken volgens de richtlijnen van de Vereniging van Incasso en Proces Advocaten (VIA) en/of volgens de gedragscode van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) en/of de Code of Ethics van de International Association of Commercial Collectors (IACC).