Onderwerp: over Xolv

Ecclesia

Xolv onderdeel van de Ecclesia Groep: de voordelen voor u als klant

In 2021 is Xolv onderdeel van de Ecclesia Groep geworden. Dit is een strategische keuze geweest van de aandeelhouders. Met name in de assurantiemarkt, maar ook in de financiële sector, vindt een enorme consolidatieslag plaats. Om klanten optimaal te kunnen servicen en de beste voorwaarden te kunnen bieden is schaalgrootte nodig. In dit artikel lichten wij toe waarom wij trots zijn om onderdeel uit te maken van zo’n toonaangevende, internationale organisatie en wat de voordelen zijn voor u als klant.

Gepubliceerd op 17/06/2022

Nieuwe website Xolv

Hoera! Onze nieuwe website staat live!

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze nieuwe website. We hebben xolv.nl in een nieuw, gebruiksvriendelijk jasje gestoken en dat is nu voor iedereen online te bewonderen.       

Gepubliceerd op 14/01/2022

Wij gaan verhuizen!

Om maar met de deur in huis te vallen: Wij gaan verhuizen en we hebben een nieuw telefoonnummer. Huize Muyserick in Vught wordt ons nieuwe domein, fraai gelegen op het landgoed waar ook Kasteel Maurick deel van uitmaakt.

Gepubliceerd op 07/12/2021

Wees voorbereid op het einde van de COVID-19 steun

De meeste ondersteunende cororamaatregelen zijn recent beëindigd of eindigen begin oktober. In dit artikel werpen we een blik op de toekomst. Waar moet u opletten bij het terugbetalen van de steunmaatregelen en wat kunt u eraan doen om grip te houden op uw liquiditeit?

Gepubliceerd op 19/10/2021

Persbericht

Rotterdam, 1 februari 2021 De Ecclesia Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Xolv te ‘s-Hertogenbosch. Op deze manier verstevigt de internationale verzekeringsmakelaar haar positie op de Nederlandse markt.

Gepubliceerd op 03/02/2021

Even voorstellen: onze nieuwe aanwinst Reinier Wolf

Wij zijn zeer verheugd dat Reinier Wolf ons team is komen versterken per 1 november. Reinier vervult de functie van Accountmanager en is voor diverse relaties hét aanspreekpunt voor beheers- en commerciële zaken. Hij is de rust zelve, niet snel gek te krijgen en draait zijn hand niet om voor een vraagstuk dat meer uitdaging vraagt. Reinier doet wat hij belooft en haalt er altijd het maximale uit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Gepubliceerd op 17/11/2020

10 jaar Xolv: 10 jaar samenwerking met vertrouwde partners

Xolv bestaat dit jaar 10 jaar en dat hebben wij niet onder stoelen of banken geschoven. Het is dan ook een mijlpaal waar wij trots op zijn. Het gaat ons daarbij niet zozeer om het cijfer 10, maar vooral om de manier waarop wij al 10 jaar actief zijn in de markt. Dáár zijn wij trots op. Meer over die aanpak en de afsluiting van ons jubileumjaar leest u in dit artikel.

Gepubliceerd op 12/12/2019

Ons team is versterkt met Marieke van Beek!

Wat Marieke kenmerkt is hoe zij zich vanuit een oprechte interesse inzet in haar vak, waarin zij er naar streeft haar relatie te voorzien van de best mogelijke dienstverlening. Marieke heeft jarenlang op hoog niveau gevoetbald, waarbij discipline en 100% inzet onontbeerlijk zijn om goede prestaties te leveren. In haar werk is dat niet anders. Alleen het beste is goed genoeg.

Gepubliceerd op 23/04/2019

Ons team is versterkt met Jelle van den Bogerd!

Het nieuwe jaar is voor ons goed van start gegaan met het verwelkomen van Jelle van den Bogerd als partner bij Xolv Financial Support.

Gepubliceerd op 19/02/2019

Per 1 oktober is Winnie ons team komen versterken!

Met Winnie in onze gelederen is de bewaking van structuur en tijdslijnen gewaarborgd. Dit doet zij door binnen de gehele organisatie projecten te coördineren en mede tot uitvoering te brengen. Met een hart voor dienstverlening en haar jarenlange ervaring hierin, haar sensitiviteit ten aanzien van mens, sfeer en samenwerking, is zij een welkome toevoeging aan ons team.

Gepubliceerd op 18/12/2018