Onderwerp: over Xolv

Dek frauderisico af met verzekering

Fraude en oplichting bij bedrijven nemen toe. 51% van de bedrijven had er afgelopen 2 jaar mee te maken. 66% geeft aan dat dit meer is dan voorgaande jaren. Dat blijkt uit onderzoek van Allianz en Hoffman Bedrijfsrecherche, onder Nederlandse en Belgische bedrijven. Cybercrime is duidelijk in opkomst, maar veruit de meeste vormen van fraude en oplichting vinden op klassieke wijze plaats. Met op nummer 1: eigen medewerkers die geld of producten verduisteren of valse declaraties indienen.

Gepubliceerd op 05/12/2022

What you see is what you get

Jeroen Ottevanger, directeur/partner bij Xolv - Na mijn twintigjarige carrière bij kredietverzekeraar Atradius, besloot ik na de laatste vier jaar adjunct directeurschap voor mezelf te beginnen. Met niets, alleen een bureau en een telefoon, wist ik in anderhalf jaar tijd een mooi portfolio op te bouwen. Ik had net een pitch verloren omdat ik als eenpitter werkte, toen Paul en Erik mij tegen het lijf liepen bij een nieuwjaarsborrel. Om een lang verhaal kort te maken, we besloten onze krachten te bundelen en ik werd medewerker nummer vier bij Xolv. Dat was negen jaar geleden.

Gepubliceerd op 01/12/2022

Klantevredenheid

Relaties waarderen dienstverlening Xolv!

Een poosje terug heeft Xolv een klanttevredenheidsonderzoek onder haar relaties gehouden. Met trots mogen wij zeggen dat zij Xolv waarderen met een 8,2. Relaties waarderen met name de dienstverlening op het gebied van kredietlimieten en informatie over afnemers. Dat is onze specialiteit. Wij investeren in Risk analisten die onze relaties ondersteunen bij het optimaliseren van de dekking op hun afnemers, maar ook uitgebreid informatie verschaffen als de kredietwaardigheid van een afnemer niet zo goed blijkt te zijn. Ook maken we analyses van de debiteurenportefeuilles zodat snel trends ontdekt kunnen worden.

Gepubliceerd op 08/11/2022

Ecclesia

Xolv onderdeel van de Ecclesia Groep: de voordelen voor u als klant

In 2021 is Xolv onderdeel van de Ecclesia Groep geworden. Dit is een strategische keuze geweest van de aandeelhouders. Met name in de assurantiemarkt, maar ook in de financiële sector, vindt een enorme consolidatieslag plaats. Om klanten optimaal te kunnen servicen en de beste voorwaarden te kunnen bieden is schaalgrootte nodig. In dit artikel lichten wij toe waarom wij trots zijn om onderdeel uit te maken van zo’n toonaangevende, internationale organisatie en wat de voordelen zijn voor u als klant.

Gepubliceerd op 17/06/2022

Nieuwe website Xolv

Hoera! Onze nieuwe website staat live!

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze nieuwe website. We hebben xolv.nl in een nieuw, gebruiksvriendelijk jasje gestoken en dat is nu voor iedereen online te bewonderen.       

Gepubliceerd op 14/01/2022

Wij gaan verhuizen!

Om maar met de deur in huis te vallen: Wij gaan verhuizen en we hebben een nieuw telefoonnummer. Huize Muyserick in Vught wordt ons nieuwe domein, fraai gelegen op het landgoed waar ook Kasteel Maurick deel van uitmaakt.

Gepubliceerd op 07/12/2021

Wees voorbereid op het einde van de COVID-19 steun

De meeste ondersteunende cororamaatregelen zijn recent beëindigd of eindigen begin oktober. In dit artikel werpen we een blik op de toekomst. Waar moet u opletten bij het terugbetalen van de steunmaatregelen en wat kunt u eraan doen om grip te houden op uw liquiditeit?

Gepubliceerd op 19/10/2021

Persbericht

Rotterdam, 1 februari 2021 De Ecclesia Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Xolv te ‘s-Hertogenbosch. Op deze manier verstevigt de internationale verzekeringsmakelaar haar positie op de Nederlandse markt.

Gepubliceerd op 03/02/2021

Even voorstellen: onze nieuwe aanwinst Reinier Wolf

Wij zijn zeer verheugd dat Reinier Wolf ons team is komen versterken per 1 november. Reinier vervult de functie van Accountmanager en is voor diverse relaties hét aanspreekpunt voor beheers- en commerciële zaken. Hij is de rust zelve, niet snel gek te krijgen en draait zijn hand niet om voor een vraagstuk dat meer uitdaging vraagt. Reinier doet wat hij belooft en haalt er altijd het maximale uit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Gepubliceerd op 17/11/2020

10 jaar Xolv: 10 jaar samenwerking met vertrouwde partners

Xolv bestaat dit jaar 10 jaar en dat hebben wij niet onder stoelen of banken geschoven. Het is dan ook een mijlpaal waar wij trots op zijn. Het gaat ons daarbij niet zozeer om het cijfer 10, maar vooral om de manier waarop wij al 10 jaar actief zijn in de markt. Dáár zijn wij trots op. Meer over die aanpak en de afsluiting van ons jubileumjaar leest u in dit artikel.

Gepubliceerd op 12/12/2019