Menanynke Hulshof-Schippers versterkt het team van Xolv!

Bij Xolv, een van Nederlands meest toonaangevende kredietverzekeringsmakelaars, is Menanynke Hulshof-Schippers toegetreden als account manager.

Menanynke heeft ruim 20 jaar ervaring in kredietverzekering, incasso, bedrijfsinformatie en factoring. Zij heeft diverse posities vervuld in onder meer Underwriting, Accountmanagement, back office en Sales.

Menanynke beschikt over veel expertise, heeft een frisse blik en een groot netwerk. Verder heeft zij een sterke positie verwezenlijkt in de branche. Haar gedrevenheid en passie voor het vak levert veel toegevoegde waarde aan haar relaties. Binnen Xolv zullen haar taken bestaan uit het beheren van bestaande klanten en creëren van nieuwe kansen.

Menanynke Hulshof – Schippers: “Het is nu tijd voor een volgende stap. De ambitie en werkwijze van Xolv spreken mij zeer aan. Om zowel nationaal als internationaal door te kunnen groeien is het van belang een team van specialisten om je heen te hebben. Met mijn brede ervaring en drive hoop ik het team verder te versterken .”

Meer weten? Neem contact op.

Gepubliceerd op 17/02/2015