Support voor de grafimediabranche

Support voor de grafimediabranche

De huidige pandemie heeft een enorme impact op het economische klimaat en daarmee ook op de grafische branche. Wij hebben de feiten onder elkaar gezet in een leaflet. Ondanks de steunmaatregelen van de overheid zullen naar verwachting non-betalingen en faillissementen alsnog gaan zorgen voor stevige betalingsvertragingen. Met als direct gevolg een verminderde liquiditeit bij tal van ondernemingen.

Xolv beschermt u tegen deze risico’s en kan u bovendien meer financiële armslag bieden

Xolv denkt in oplossingen. Met die oplossingen zorgen wij voor de afname van uw financiële risico’s en tegelijk voor een toename van het beschikbare werkkapitaal. Wij kunnen helpen door:

  • Meer financiële armslag te bieden
  • Kredietrisico’s verminderen
  • Een kosteloze Risicoscan uit te voeren

Meer financiële armslag

Een kredietverzekering en werkkapitaalfinanciering geven u meer houvast in een door digitalisering snel veranderende markt. Xolv kan ervoor zorgen dat u voldoende liquide bent om te kunnen investeren én om aan uw financiële verplichting te kunnen voldoen. Met een op maat gesneden financiering kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Xolv helpt u bij het opzetten, implementeren en monitoren van een factoringprogramma.

Minder kredietrisico’s

Ondernemersrisico’s kunnen deels worden afgedekt via een kredietverzekering. Daarbij gaat het om debiteuren-verlies en non-betaling, maar bijvoorbeeld ook om productie- en transport- en contractrisico’s. Daarnaast biedt een kredietverzekering ook inzicht in potentiële afnemers. Zo is de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd.

Vraag een kosteloze Risicoscan aan

Het is zaak om de risico’s die bij het ondernemen horen zo veel mogelijk te beperken. We vertellen u in een uurtje hoe u zich kunt wapenen tegen de effecten van laagconjunctuur. Als u voor de koffie zorgt dan regelen wij de originele Bossche Bollen!

Waarom kiezen voor Xolv?

  • Xolv denkt in oplossingen
  • Met Xolv kiest u voor de expertise van een betrokken adviseur
  • Het gemak van een full service dienstverlening op het gebied van kredietverzekering, debiteurenbeheer, factoring en leasing.
  • Het team van Xolv bestaat uit ervaren specialisten die zelf ook ondernemer zijn

 

Meer weten? Neem contact op.