Waarom Xolv

Waarom Xolv

De kortste lijn naar de juiste oplossing

Xolv is volledig onafhankelijk en werkt met alle vooraanstaande partijen uit de markt. Daardoor kunnen wij voor u de beste voorwaarden tegen de beste prijs uitonderhandelen. Wij kennen de markt door en door en zorgen voor de juiste match. Met oplossingen die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeften. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Het volledige Xolv-team heeft jarenlange ervaring op het gebied van financieren, kredietverzekering en debiteurenbeheer. Professionals die hebben gewerkt met talloze ondernemingen uit uiteenlopende branches en van MKB tot multinational. En voor hen de beste oplossingen hebben gevonden.

  • Bij Xolv staat de oplossing voorop, niet de verkoop van zoveel mogelijk diensten
  • Xolv onderhandelt voor u de beste voorwaarden en prijs, maar blijft u bovenal permanent ondersteunen bij het gehele proces
  • Door onze brede kennis, ervaring en netwerk krijgt u de beste dienstverlening op het gebied van financieringen, kredietverzekering en debiteurenbeheer
  • Alle partners en medewerkers bij Xolv werken al jarenlang met veel plezier voor hun klanten, dus u krijgt niet om het jaar een andere contactpersoon.
  • Door ons partnership in Keystone Trade Credit (met toonaangevende partners over de gehele wereld) bieden wij ook de beste dienstverlening voor uw activiteiten in het buitenland.
  • Xolv helpt bij het optimaliseren van uw werkkapitaal en het beperken van uw risico’s zodat u zich volledig op uw business kunt richten.

Duidelijkheid met de Xolv-scan

De start van een samenwerking begint met een scan. Die geeft ons een helder beeld van uw risicoprofiel en debiteurenportefeuille, beschikbare werkkapitaal en financieringsstructuur. Op basis van een uitgebreide inventarisatie van uw werkkapitaal en uw credit management geven wij u inzage in uw financiële behoeftes en mogelijkheden. En een gedegen advies over het optimaliseren van processen en de te nemen stappen. 

Heldere afspraken
Xolv hecht aan heldere afspraken met haar opdrachtgevers, iets wat ook geldt voor de honorering. Conform de aangescherpte wet- en regelgeving op dit punt zijn wij volledig transparant over hetgeen u betaalt voor onze dienstverlening en voor de af te nemen producten.

Vraag een kosteloze RisicoScan aan

Het is zaak om de risico’s die bij het ondernemen horen zo veel mogelijk te beperken. We vertellen u in een uurtje hoe u zich kunt wapenen tegen de effecten van laagconjunctuur. Als u voor de koffie zorgt dan regelen wij de originele Bossche Bollen!

Meer weten? Neem contact op.