Besparing op uw (lease) producten.

Gepubliceerd op 03/06/2015

Voor onze relatie Spekschoor Industriële Reiniging hebben wij recent de aflevering van de laatste 2 nieuwe VW Caddy’s gefaciliteerd. Dit brengt het totaal aantal vervangingen en uitbreidingen in dit wagenpark op 10 auto’s in de afgelopen 12 maanden. De jaarlijkse kostenbesparing op de door ons verzorgde lease bedragen ruim € 30.000,-! Dit staat nog los van de brandstofbesparing van ruim € 25.000,- per jaar.

De werkwijze van Xolv

Hoe gingen wij te werk: na een korte analyse van het wagenpark en het gebruik hiervan, hebben wij onze klant een combinatie van operationele service lease en financial lease geadviseerd. Nadat onze klant zijn keuze heeft gemaakt ten aanzien van merk, type, uitvoering en eventuele aanvullende opties, hebben wij deze uitgezet bij de door ons geselecteerde leasemaatschappijen.

Met deze kwaliteitsmaatschappijen hebben wij afspraken gemaakt ten aanzien van prijstransparantie, voorwaarden en condities. Dit voorkomt gedurende of bij beëindiging van de looptijd, onaangename verrassingen in geval van onderhoud, schade, tussentijdse her calculatie of gedoe rondom inlevercondities. Bovendien biedt dit onze klanten zekerheid dat men altijd een aanbieding krijgt met de scherpste prijs en tegen de beste voorwaarden.

Besparen op wagenparkkosten?

Wilt u ook besparen op uw lease of wagenparkkosten? Gemiddeld realiseren wij een besparing van 15 %, maar ook kostenbesparingen van ruim 45%, zoals in bovenstaand voorbeeld, komen voor. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van operationele service lease, financial lease of private lease?

Meer weten? Neem contact op.