Xolv, de kortste lijn
naar de juiste oplossing

Wie wij zijn

Xolv is opgericht in 2009 en heeft vorm gekregen door het enthousiasme en de drive van vier heren die al meer dan 25 jaar het vak beoefenen van kredietverzekeringen, financieringen en creditmanagement services. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben wij een onderneming opgebouwd waarbij persoonlijke aandacht en maatwerk voor de klant centraal staat en die qua dienstverlening onderscheidend is in de markt. Een partner die een totaaloplossing biedt voor al uw financiële zaken. Met een focus op middelgrote en/of internationale ondernemingen bedienen wij inmiddels meer dan 700 klanten, waarvoor wij meer dan 20 miljard euro omzet verzekeren. In februari 2021 heeft de Ecclesia Groep een meerderheidsbelang in Xolv genomen en daarmee zijn wij als broker marktleider op het gebied van kredietverzekeringen in Nederland! Door deze stap kunnen we de dienstverlening aan onze klanten nog verder optimaliseren en ons internationaal netwerk verder uitbreiden Daar zijn wij trots op!

Waarom Xolv?

Wij denken in oplossingen. Oplossingen die u onbezorgd laten ondernemen doordat uw financiële risico’s afnemen en uw beschikbare werkkapitaal toeneemt. Wij zijn ervaren specialisten met een brede inhoudelijke kennis en met zeer goede contacten. Wij denken vooruit en anticiperen op de mogelijkheden. Wij hebben een oplossing óf bedenken er één! Wij gaan alleen maar voor het allerbeste advies. Bovendien bieden wij te allen tijde de beste service, ook bij uw dagelijkse verzoeken. Wij begrijpen dat u snel dient te schakelen om uw afnemers tevreden te stellen en dus staan wij volledig tot uw beschikking.

Internationaal netwerk

Wij zijn aandeelhouder in Keystone Trade Credit, een internationaal netwerk gevestigd in Parijs. Hiervandaan ondersteunen wij multinationale relaties. Dus ook voor uw internationale vestigingen en debiteuren kunt u bij ons terecht!

Kortom, zorgeloos zakendoen begint bij Xolv:

Wilt u meer weten?

Maak kennis met ons team

Paul van Uden

Fred Colin

Erik Bolsius

Jeroen Ottevanger

Dick Zonneveld

Menanynke Hulshof-Schippers

Esther van der Schoot-Munster

Reinier Wolf

Emine Demir

Marute Thuis

Fred Soers

Jelle van den Bogerd

Rajko Oppier

Wouter zur Kleinsmiede