PolisManager: verhoog
het rendement uit uw kredietverzekeringspolis

PolisManager

Polismanager stelt u in staat een optimaal rendement uit uw kredietverzekering te halen. Het dagelijks handmatig beheren van uw polis vergt de nodige aandacht. PolisManager biedt uitkomst: een geautomatiseerde workflow, automatisch geheugen en controle op limietkosten. PolisManager helpt de dekking op afnemers gemakkelijk te verbeteren en dat is goed voor zowel de commercie als voor het laag houden van de kosten.

Een kredietverzekeringspolis kent spelregels en voorwaarden. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het vormt het kader waarbinnen de dekking geregeld is. Wat wij in de praktijk vaak merken is dat werknemers die met een kredietverzekering werken, niet altijd even goed op de hoogte zijn van deze voorwaarden en/of de spelregels niet goed opvolgen. Daarmee blijven kansen onbenut om meer rendement uit de polis te halen. De kennis van uw werknemers vergroten middels het bijwonen van het webinar ‘Hoe u optimaal rendement haalt uit uw kredietverzekering’ is hierin zeker helpend. Maar het blijft mensenwerk. PolisManager helpt u om tijdig in actie te komen zodat u geen risico loopt.

Hoe ziet PolisManager in de praktijk eruit?

Kort gezegd bespaart u tijd. U hoeft nooit meer te zoeken wat nú gedaan moet worden. U beschikt over actuele informatie met betrekking tot de dekking op uw debiteur. Dagelijks (soms meerdere keren) worden deze gegevens geactualiseerd. Iedere beslissing is direct zichtbaar. In een handomdraai maakt u duidelijke overzichten. PolisManager kan aan nagenoeg ieder financieel boekhoudsysteem gekoppeld worden. Tevens is het mogelijk om diverse exportfiles te genereren.

 

Lees hier ons artikel over een snellere & betere afhandeling van uw claims met PolisManager.

Alle voordelen PolisManager op een rij

Toegevoegde waarde Xolv

Wij kennen de polis als geen ander en helpen bij de inrichting van PolisManager. Wij onderhandelen voor u de beste voorwaarden uit en begeleiden u bij de implementatie en gedurende de looptijd.

Meer weten?