Slim denken,
slim handelen

Onderstaand kunt u kiezen op specifieke onderwerpen

Beloningsbeleid Xolv

workshops
& webinars

begrippenlijst

hoe werkt het?

tips & tricks

downloads

dienstenwijzer

algemene voorwaarden

Slim denken, slim handelen. Dat kan als u beschikt over de juiste kennis. Diverse oplossingen van Xolv zijn voor veel mensen geen dagelijkse kost. Zeker als er dagelijks beheer nodig is, is het belangrijk goed op de hoogte te zijn. Dat bracht ons ertoe Xolv Verdieping in het leven te roepen. Binnen Xolv Verdieping organiseren wij events om de kennis van onze relaties op een specifiek gebied te vergroten. Bij Xolv doen we het samen. En staan we in de breedte klaar voor u als gewaardeerde relatie. Zo zult u altijd een uitgebreide introductie ontvangen indien nodig bij de implementatie en spijkeren wij u graag zo nu en dan bij over specifieke en gewenste onderwerpen.

Workshops & webinars

Een fysieke workshop is hoe wij begonnen zijn met Xolv Verdieping. Elkaar live zien, bijpraten en tegelijkertijd de kennis van onze relaties bijspijkeren met betrekking tot een specifiek onderwerp. Een live event maakt dat je de tijd hebt om face-to-face bij te praten. Bovendien ontmoet u andere mensen en wie weet waar dat toe leidt.

Ook webinars zijn een aantrekkelijke manier van kennisoverdracht.  Ze zijn laagdrempelig omdat u het van welke plek dan ook kunt bijwonen. Zo bespaart u reistijd en spijkert u uw kennis gewoon bij op uw werkplek. We streven ernaar onze webinars interactief te houden door zo nu en dan uw kennis te testen en met alle ruimte voor uw vragen.

Graag verwelkomen wij u op een van onze toekomstige events. En schroom niet ons te laten weten als u over een specifiek onderwerp meer wenst te weten. Ook binnen Xolv Verdieping willen wij ons blijven ontwikkelen zodat we u continu goed van dienst kunnen zijn.

Team Xolv.