Slim denken,
slim handelen

Onderstaand kunt u kiezen op specifieke onderwerpen

Beloningsbeleid Xolv

workshops
& webinars

begrippenlijst

onze dienstverlening uitgelegd

tips & tricks

downloads

dienstenwijzer

algemene voorwaarden

Slim denken, slim handelen. Dat kan als u beschikt over de juiste kennis. Diverse oplossingen van Xolv zijn voor veel mensen geen dagelijkse kost. Zeker als er dagelijks beheer nodig is, is het belangrijk goed op de hoogte te zijn. Dat bracht ons ertoe Xolv Kennis in het leven te roepen. Binnen Xolv Kennis organiseren wij events om de kennis van onze relaties op een specifiek gebied te vergroten. Bij Xolv werken we samen. We staan in de breedte voor u als gewaardeerde relatie klaar. Zo zult u altijd -indien nodig- een uitgebreide introductie ontvangen bij de implementatie. Bovendien spijkeren wij u graag zo nu en dan bij over specifieke en gewenste onderwerpen.


Webinars:
•  *SPECIAL* 19 september 2024: De ins en outs over valutarisico’s in 60 minuten

Wij begonnen met Xolv Kennis door het geven van een fysieke workshop. Door elkaar live te zien en bij te praten dragen wij bij aan kennis over specifieke onderwerpen. Live events zijn bij uitstek geschikt om face-to-face bij te praten. U ontmoet andere mensen en wie weet waar dat toe leidt.

Daarnaast zijn webinars een aantrekkelijke manier van kennisoverdracht. Ze zijn laagdrempelig omdat u het van welke plek dan ook kunt bijwonen. Zo bespaart u reistijd en spijkert u uw kennis gewoon bij op uw werkplek. We streven ernaar onze webinars interactief te houden; er is alle ruimte om vragen te stellen. Wij kunnen direct daarop inspringen en duidelijkheid geven.

Graag verwelkomen wij u op een van onze toekomstige events. En schroom niet ons te laten weten als u over een specifiek onderwerp meer wenst te weten. Ook binnen Xolv Kennis blijven wij ons ontwikkelen zodat we u continu goed van dienst kunnen zijn.

Team Xolv.