Branchepolis voor de AGF sector

Gepubliceerd op 16/02/2015

Samen met kredietverzekeraar Atradius en Tacler heeft Xolv voor de leden van Tacler een kredietverzekeringspolis ontwikkeld met hierin vele voordelen ten opzichte van reguliere contracten. De kredietverzekering biedt dekking op het risico van wanbetaling, betalingsonmacht en faillissementen van uw klanten.

Tacler biedt haar leden in Nederland aanzienlijke korting op de nieuwe kredietverzekering van Atradius: de Tacler-polis. Zo worden AGF-bedrijven met een Tacler-kredietverzekeringspolis beschermd bij een faillissement of surseance van hun afnemers. Bovendien is er ook bescherming bij politieke risico’s of natuurrampen mogelijk.

Kredietverzekering op maat

Deze kredietverzekering via Tacler is gebaseerd op maatwerk, zoals dit gebruikelijk is in de AGF-branche. Maatwerk is nodig omdat u als importeur of exporteur vaak klanten en leveranciers heeft in verschillende landen. Hierdoor heeft u te maken met wisselende risico’s en uitdagingen.

Tacler-leden krijgen korting en betalen bij Atradius nooit méér voor een kredietverzekering dan niet-leden. En dat terwijl het lidmaatschap van Tacler gratis is.

Atradius biedt de Nederlandse leden van Tacler tevens korting op de incassodienstverlening, waarbij het eigen internationale netwerk van Atradius zorgt voor incasso in de taal van de debiteur. Dankzij de vestigingen over de gehele wereld beschikt Atradius over een uitgebreide kennis van lokale ethiek, cultuur en wetgeving en deze kennis wordt ingezet in het voordeel van de tacler-leden.

Meer weten? Neem contact op.