Dekking op maat

Gepubliceerd op 28/06/2017

NIEUW: dekking op maat per contract Risico’s zijn inherent aan ondernemen, al mag het niet onverantwoord worden. Zeker in een sector als de machinebouw kunnen bedrijven grote risico’s lopen. Het gaat dan om eenmalige projecten die aanzienlijke investeringen vereisen. Blijft betaling uit, dan kan die mooie order uitmonden in liquiditeitsproblemen. Nu is er de oplossing die beschermt tegen non-betaling en andere financiële risico’s binnen één individueel contract.

De voordelen voor u op een rij.

Onvoorwaardelijke dekking

U bent voor de volledige duur van het contract verzekerd. De premie is van tevoren bekend. Dit maakt de gehele financiering van de opdracht eenvoudiger.

Niet opzegbaar

De dekking kan gedurende de looptijd van de polis niet opgezegd worden. Ook kunnen voorwaarden niet in uw nadeel worden gewijzigd.

Ook voor internationale contracten

Het maakt niet uit of u in eigen land of over de grens een fraaie order binnenhaalt. Daarbij biedt de verzekering ook dekking tegen zogenaamde politieke risico’s.

Non-betaling gedekt tot € 5 miljoen

Uw bedrijf is gedekt tegen non-betaling voor nationale en internationale contracten tot € 5 miljoen. Bij een claim wordt de schade direct uitgekeerd.

Geen rompslomp

Dit product is speciaal ontworpen om een individueel contract voor de volledige duur in één keer af te dekken. Na de start van de polis is de administratie minimaal.

Zekerheid voor uw financiers

De maatwerkoplossing heeft een positief effect op de financiering van uw bedrijf. Het geeft uw financiële partners meer zekerheid en laat zien dat u aan alles hebt gedacht.

Met dit product bent u tot 36 maanden gedekt tegen het risico op non-betaling, commerciële en politieke risico’s, en fabricage- en contractrisico’s. Is de duur van uw contract langer dan 36 maanden? Of is de waarde ervan meer dan € 5 miljoen? Dan hebben wij andere producten die u helpen aan een goede dekking. Wij helpen u graag!

Meer weten? Neem contact op.