Even voorstellen: onze nieuwe aanwinst Reinier Wolf

Gepubliceerd op 17/11/2020

Wij zijn zeer verheugd dat Reinier Wolf ons team is komen versterken per 1 november. Reinier vervult de functie van Accountmanager en is voor diverse relaties hét aanspreekpunt voor beheers- en commerciële zaken. Hij is de rust zelve, niet snel gek te krijgen en draait zijn hand niet om voor een vraagstuk dat meer uitdaging vraagt. Reinier doet wat hij belooft en haalt er altijd het maximale uit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Reinier is al ruim 10 jaar werkzaam in de kredietverzekeringsmarkt. In deze tijd heeft hij zijn talent en kennis mogen ontwikkelen bij kredietverzekeraar Euler Hermes en verzekeraar Interpolis.

Reinier wordt gekenmerkt door een ontzettende gedrevenheid en loyaliteit. Beide eigenschappen zet hij in om zijn relaties optimaal van dienst te zijn. Onze relaties kunnen met een gerust hart zakendoen, omdat Reinier zich altijd vakkundig voorbereidt. Dat doet hij ook wanneer hij met gezin op een avontuurlijke vakantie gaat, het liefst ergens in de bergen. Zijn loyaliteit is ook terug te vinden in zijn banden met zijn gezin, familie, vrienden en zijn hond Cusco. Een trouwe viervoeter ontbreekt bij hem thuis natuurlijk niet!

Wil je kennismaken met Reinier? Hij is bereikbaar via 06-29 94 16 22 en reinier@xolv.nl.

Meer weten? Neem contact op.