Nu verzekerbaar: contracten met een looptijd van maximaal 3 jaar 

Gepubliceerd op 07/02/2017

Het risico dat u niet betaald krijgt kunt u ook per contract verzekeren. Dit kan nu zelfs voor contracten met een looptijd tot drie jaar. En niet alleen het risico dat uw afnemer niet betaalt is afgedekt. De kosten die u maakt vanaf het moment dat u het contract sluit tot aan het moment van levering, zijn ook gedekt. Denk aan inkoopkosten, productiekosten en zelfs incassokosten. Welke risico’s de verzekering precies dekt en wat uw voordelen zijn, leest u hier.

U krijgt 90% vergoed!

Gaat uw afnemer failliet en is het contract dat u met deze klant heeft afgesloten verzekerd, dan krijgt u de kosten en (na levering) de gehele factuurwaarde exclusief btw voor 90% vergoed. Zo kunt u met een gerust hart zaken doen en hoeft u zich niet telkens bezig te houden met de vraag of uw klant kan betalen.

Dit is inbegrepen:

  • Contractperiode tot en met drie jaar verzekerd;
  • Dekking is gedurende contractperiode niet opzegbaar;
  • Betalings-, fabricage-, contracts- en incassorisico verzekerd;
  • Nederlandse én internationale afnemers verzekerbaar;
  • Verzekerd voor 90% van kosten en (na levering) van factuurwaarde excl. btw;
  • Dekking geldt voor contracten met een waarde van maximaal € 5.000.000.

Goed om te weten

Contracten met een looptijd langer dan een half jaar zijn bij een reguliere kredietverzekeringsvorm vaak uitgesloten. Contracten met de duur van een half jaar of langer kunt u (per contract) dan wel additioneel bijverzekeren. Wij checken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten? Neem contact op.