10 jaar Xolv: 10 jaar samenwerking met vertrouwde partners

Gepubliceerd op 12/12/2019

Xolv bestaat dit jaar 10 jaar en dat hebben wij niet onder stoelen of banken geschoven. Het is dan ook een mijlpaal waar wij trots op zijn. Het gaat ons daarbij niet zozeer om het cijfer 10, maar vooral om de manier waarop wij al 10 jaar actief zijn in de markt. Dáár zijn wij trots op. Meer over die aanpak en de afsluiting van ons jubileumjaar leest u in dit artikel.

Borrel in Verkadefabriek

De Verkadefabriek was op dinsdag 26 november het fraaie decor voor de feestelijke afsluiting van ons jubileumjaar. Hier hielden we met onze vertrouwde samenwerkingspartners een gezellige borrel, waar zij – ondanks de vele en lange files – ons en masse verblijdden met hun aanwezigheid. Met elkaar hebben we geproost op 10 jaar Xolv, oftewel: op 10 jaar samenwerking met deze vertrouwde partners.

Oprecht contact met ál onze relaties

De grote opkomst en de gemoedelijke sfeer tijdens de borrel vormden de perfecte uiting van de Xolv-manier van zaken doen. Oprecht contact met al onze relaties, of dit nu klanten of samenwerkingspartners zijn, staat bij ons hoog in het vaandel. Samen onze klantrelaties optimaal van dienst zijn, kwaliteit leveren van A tot Z; dát is waar Xolv voor staat. Door blijvend én oprecht te investeren in alle mensen met wie wij samenwerken, kunnen wij onze relaties een dermate hoge kwaliteit dienstverlening bieden die de verwachtingen met regelmaat overtreft.

Vizier op de toekomst

De goede samenwerking met onze vertrouwde partners staat aan de basis van de dienstverlening die wij bieden. Daar hebben wij dan ook met veel plezier op geproost tijdens de zeer geslaagde borrel, waarvan we op kantoor nog steeds nagenieten. Maar onder het genot van een heerlijk glas bubbels en lekkere hapjes keken we vooral vooruit naar de komende 10 jaar, waarin we de prettige samenwerking graag continueren en uitbreiden. De vraag die wij onszelf daarbij continu stellen, is dezelfde als de vraag die we onszelf de afgelopen tien jaar telkens hebben gesteld: ‘Hoe kunnen we onze klantrelaties nóg beter van dienst zijn?’

Bent u benieuwd wat de jarenlange goede samenwerking met onze partners voor u kan betekenen? We vertellen u er graag meer over!

Meer weten? Neem contact op.