Geen gekonkel

Gepubliceerd op 03/04/2023

Een goede samenwerking draait om vertrouwen. En om goede diensten en service tegen de juiste prijzen natuurlijk. Maar vooral ook om vertrouwen. Als je een broker inschakelt, wil je zeker weten dat er niet over jouw rug vanalles bekonkeld wordt. Om het maar eens even plat te zeggen. En dat snappen wij als geen ander. Als ondernemers zijn wij ook altijd op zoek naar partijen waar we vertrouwen in hebben. Die transparant zijn, die ons in vrijheid laten ondernemen. Dat is precies ook de reden waarom wij heel transparant willen zijn over onze werkwijze. En dat kunnen we niet genoeg benadrukken.

Onafhankelijkheid

Wij hebben geen enkele verplichting om bij wie dan ook financiële producten onder te brengen. En er is geen enkele financiële instelling die een eigendomsbelang of zeggenschap heeft in Xolv. Volledige onafhankelijkheid dus. 

Hoe gaan we dan te werk? 

We zoeken uit het enorme aanbod van producten en aanbieders de verzekeraars en creditmanagementbedrijven waar we graag zaken doen. We kiezen niet licht: we kijken naar specialismen bijvoorbeeld. En of een partij uitblinkt in uitstekende voorwaarden afgezet tegen de premiestelling. En zo hebben we tal van selectiecriteria die we tegen een bedrijf of instelling aanhouden. Om vervolgens een overzicht en advies te geven van de maatschappijen waarmee je zaken kunt doen. Zodat jij ook in alle vrijheid kunt kiezen!

Meer weten? Neem contact op.