Voorkom onnodige fouten en extra kosten

Gepubliceerd op 17/01/2023

Het mooie van software is dat het in ontwikkeling blijft en er constant verbeteringen in aangebracht kunnen worden. Wij werken nauw samen met Creditdevice om Polismanager steeds verder te optimaliseren. Zo hebben we vorig jaar alerts ingebouwd, zodat Xolv direct berichten krijgt bij specifieke mutaties of afwijkingen. Kredietverzekeringen zijn lijvige documenten, met veel voorwaarden. Het handmatig beheren kost tijd, aandacht, kennis en kunde. Net als rijden met een papieren routekaart.

Polismanager is als het ware jouw moderne navigatiesysteem. Een geautomatiseerde workflow, automatisch geheugen en controle. En sinds vorig jaar hebben we alerts in de software ingebouwd. Zo krijgen we meteen een bericht als er specifieke mutaties of afwijkingen geconstateerd worden. Denk bijvoorbeeld aan (toekomstige) kredietverlagingen of intrekkingen, een overschrijding van het openstaand saldo tov de kredietlimiet, een overschrijding achterstalligheidstermijn of een overschrijding incassotermijn. Als je gebruik maakt van Polismanager geef je Xolv toestemming om alerts vanuit Polismanager te ontvangen. Met de alert-functionaliteit kijken wij proactief mee en kunnen we direct handelen als er zich specifieke zaken voordoen. Zo kunnen we bijvoorbeeld bij een verlaging van de kredietlimiet meteen contact opnemen met de kredietverzekeraar om te laten herbeoordelen. Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk om aan de polisverplichtingen te voldoen. 

Tijd- en kostenbesparend

De software berekent en monitort daarnaast permanent je zelfbeoordeling en het voorkomt fouten en het vergeten van zaken. Er is een directe koppeling met de database van de verzekeraar en limietmutaties worden constant geüpload. Met de automatische meldingen zijn we er zeker van dat er geen zaken ‘doorheen’ glippen.  Niet alleen heel handig dus, maar ook tijd- en kostenbesparend. Op naar de snelste route! 

Neem vrijblijvend contact op met Xolv om de mogelijkheden voor jouw onderneming te onderzoeken. 

Meer weten? Neem contact op.