Waarom het juist nú belangrijk is met wie u zakendoet

Gepubliceerd op 17/04/2020

De wereld is de afgelopen weken een behoorlijk aantal versnellingen lager gaan draaien. Het coronavirus COVID-19 heeft enorme consequenties op ons dagelijks leven en de economie. Veel bedrijven gaan (noodgedwongen) op zoek naar nieuwe afzetkanalen. Ook ondernemingen die niet meer op rekening met hun bestaande leveranciers zaken kunnen doen, gaan op zoek naar nieuwe leveranciers. Vanwege al die veranderingen is het extra belangrijk om te weten met wie u zakendoet. Xolv maakt dat voor u een stukje makkelijker, dankzij een mooie aanbieding in samenwerking met CreditDevice.

Kredietinformatierapport

Wilt u een indruk krijgen van hoe een onderneming ervoor staat? Dit kan op basis van een kredietinformatierapport. Al zegt dat natuurlijk niet alles; ook gezonde bedrijven in de sectoren die nu het hardst geraakt worden, kunnen nu in de problemen komen. Met name de reisbranche, de retail en de horeca hebben het momenteel ontzettend lastig. Bedrijven die voor het ‘coronatijdperk’ gezond waren, bestaan na de crisis misschien niet eens meer.

Een goed kredietinformatierapport geeft desondanks een goed beeld van hoe een onderneming in elkaar zit. Onze tip is wel om niet blind te varen op zo’n rapport. Combineer de informatie uit het rapport met uw kennis van de markt, een analyse van de huidige situatie in een specifieke sector en een dosis gezond verstand. Dan vermindert de kans dat u met een debiteurenverlies geconfronteerd wordt aanzienlijk.

Aanbieding: 25% korting!

Om u in deze lastige tijd tegemoet te komen, heeft Xolv in samenwerking met CreditDevice een aanbieding waarbij u kredietinformatierapporten kunt aanschaffen tegen een korting van 25%. Klik hier om snel en eenvoudig van deze aanbieding gebruik maken!

Meer weten? Neem contact op.