Onderwerp: creditmanagementsoftware

Credit management software

7 mogelijkheden van goed werkende credit management software

Met credit management software maakt u het betaalgedrag van uw klanten inzichtelijk. Hierdoor kunt u op voorhand keuzes maken, gerichte acties ondernemen en risico’s beperken. Het helpt u bij uw klantselectie, het opvolgen van facturen en het maken van rapportages. Met deze software is het eenvoudig om een gerichte aanpak per klantsegment in te stellen en kunt u het hele proces van order tot cash automatiseren. In dit artikel bespreken wij de 7 mogelijkheden van een goed werkend credit management software pakket.

Gepubliceerd op 15/02/2022

Dé tip voor een snellere en betere afwikkeling van uw claims

U herkent het vast wel: jarenlang niets geclaimd, heeft u een keer een schade, keert de verzekeraar niets uit. Wat kunt u doen om dit te voorkomen? In dit artikel geven wij u dé tip voor een snellere en betere afwikkeling van uw claims.

Gepubliceerd op 21/04/2021

‘Met credit management software werk je efficiënter en bespaar je op kosten’

De tijd dat debiteurenbeheer er ‘een beetje bij werd gedaan’, ligt gelukkig grotendeels achter ons. Anno 2021 is creditmanagementsoftware voor kredietverzekerde bedrijven dé manier om op tijd betaald te worden. Waarom dat zo is? We spraken erover met Hans-Peter Vloemans, commercieel directeur van onze partner CreditDevice.

Gepubliceerd op 15/12/2020

Geld verdienen met credit management software

Nog altijd gebruiken veel ondernemingen Microsoft Excel als bewakingssysteem voor hun debiteurenbeheer. In de praktijk is helaas gebleken dat dit systeem foutgevoelig is en tijdslijnen niet strak genoeg bewaakt. Een credit management software pakket haalt deze foutgevoeligheid weg en professionaliseert het debiteurenbeheer van uw onderneming.

Gepubliceerd op 19/03/2019