Onderwerp: creditmanagementsoftware

Juiste mensen en juiste tools

Het proces van debiteurenbeheer begint eigenlijk al voordat je een overeenkomst aangaat met een klant. We gaan er even vanuit dat dat proces loopt, je hebt de juiste mensen op de juiste plek zitten om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar er zijn natuurlijk altijd manieren om te optimaliseren.

Gepubliceerd op 10/10/2023

Marlies Itsme

Het gaat niet om behaalde, maar om betaalde omzet

itsme is een familiebedrijf en dat stralen we nog steeds uit. We zijn groot, maar nog altijd flexibel, ruimdenkend en vriendelijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze klanten staan bij ons centraal, als het goed gaat met hen, is dat voor ons automatisch ook goed. We zijn ervan overtuigd dat dat gevoel van partnership bijdraagt aan de doelen die we gezamenlijk hebben. En linksom of rechtsom zoeken we altijd naar oplossingen waar iedereen beter van wordt. Dat vergt vertrouwen en creativiteit. itsme geeft die ruimte.

Gepubliceerd op 07/03/2023

Alerts in software

Voorkom onnodige fouten en extra kosten

Het mooie van software is dat het in ontwikkeling blijft en er constant verbeteringen in aangebracht kunnen worden. Wij werken nauw samen met Creditdevice om Polismanager steeds verder te optimaliseren. Zo hebben we vorig jaar alerts ingebouwd, zodat Xolv direct berichten krijgt bij specifieke mutaties of afwijkingen. Kredietverzekeringen zijn lijvige documenten, met veel voorwaarden. Het handmatig beheren kost tijd, aandacht, kennis en kunde. Net als rijden met een papieren routekaart.

Gepubliceerd op 17/01/2023

Cashflow

Hoe benut je software optimaal om de cashflow op peil te houden?

Bezint eer ge begint. Voordat je kiest voor credit management software, breng je eerst de procedures van het debiteurenbeheer in kaart. Mocht blijken dat er optimalisaties mogelijk zijn, dan voer je deze uiteraard eerst door. Pas daarna ga je vaststellen aan welke eisen de software moet voldoen. Er zijn veel aanbieders, de juiste keuze maakt het implementeren, inrichten en het daadwerkelijke beheer efficiënter en effectiever. Zo weet je zeker dat je de software optimaal benut.

Gepubliceerd op 03/01/2023

Credit management software

7 mogelijkheden van goed werkende credit management software

Met credit management software maakt u het betaalgedrag van uw klanten inzichtelijk. Hierdoor kunt u op voorhand keuzes maken, gerichte acties ondernemen en risico’s beperken. Het helpt u bij uw klantselectie, het opvolgen van facturen en het maken van rapportages. Met deze software is het eenvoudig om een gerichte aanpak per klantsegment in te stellen en kunt u het hele proces van order tot cash automatiseren. In dit artikel bespreken wij de 7 mogelijkheden van een goed werkend credit management software pakket.

Gepubliceerd op 15/02/2022

Dé tip voor een snellere en betere afwikkeling van uw claims

U herkent het vast wel: jarenlang niets geclaimd, heeft u een keer een schade, keert de verzekeraar niets uit. Wat kunt u doen om dit te voorkomen? In dit artikel geven wij u dé tip voor een snellere en betere afwikkeling van uw claims.

Gepubliceerd op 21/04/2021

‘Met credit management software werk je efficiënter en bespaar je op kosten’

De tijd dat debiteurenbeheer er ‘een beetje bij werd gedaan’, ligt gelukkig grotendeels achter ons. Anno 2021 is creditmanagementsoftware voor kredietverzekerde bedrijven dé manier om op tijd betaald te worden. Waarom dat zo is? We spraken erover met Hans-Peter Vloemans, commercieel directeur van onze partner CreditDevice.

Gepubliceerd op 15/12/2020

Geld verdienen met credit management software

Nog altijd gebruiken veel ondernemingen Microsoft Excel als bewakingssysteem voor hun debiteurenbeheer. In de praktijk is helaas gebleken dat dit systeem foutgevoelig is en tijdslijnen niet strak genoeg bewaakt. Een credit management software pakket haalt deze foutgevoeligheid weg en professionaliseert het debiteurenbeheer van uw onderneming.

Gepubliceerd op 19/03/2019