Onderwerp: over Xolv

Fred en Emine

Niet zomaar tekenen bij het kruisje

Alles draait om de klik. Maar er is meer natuurlijk. De klik moet goed zijn, maar zonder expertise kom je ook nergens. En dan hebben we het nog niet over het ontzorgen van klanten gehad. Maar vaak begint het dus bij de klik. Ook als je besluit van baan te switchen. Als je iets opgeeft voor iets nieuws, dan moet het wel goed voelen. Emine kan dat alleen maar onderschrijven. 

Gepubliceerd op 05/02/2024

Erik en Fred

Geen gekonkel

Een goede samenwerking draait om vertrouwen. En om goede diensten en service tegen de juiste prijzen natuurlijk. Maar vooral ook om vertrouwen. Als je een broker inschakelt, wil je zeker weten dat er niet over jouw rug vanalles bekonkeld wordt. Om het maar eens even plat te zeggen. En dat snappen wij als geen ander. Als ondernemers zijn wij ook altijd op zoek naar partijen waar we vertrouwen in hebben. Die transparant zijn, die ons in vrijheid laten ondernemen. Dat is precies ook de reden waarom wij heel transparant willen zijn over onze werkwijze. En dat kunnen we niet genoeg benadrukken.

Gepubliceerd op 03/04/2023

Dek frauderisico af met verzekering

Fraude en oplichting bij bedrijven nemen toe. 51% van de bedrijven had er afgelopen 2 jaar mee te maken. 66% geeft aan dat dit meer is dan voorgaande jaren. Dat blijkt uit onderzoek van Allianz en Hoffman Bedrijfsrecherche, onder Nederlandse en Belgische bedrijven. Cybercrime is duidelijk in opkomst, maar veruit de meeste vormen van fraude en oplichting vinden op klassieke wijze plaats. Met op nummer 1: eigen medewerkers die geld of producten verduisteren of valse declaraties indienen.

Gepubliceerd op 05/12/2022

What you see is what you get

Jeroen Ottevanger, directeur/partner bij Xolv - Na mijn twintigjarige carrière bij kredietverzekeraar Atradius, besloot ik na de laatste vier jaar adjunct directeurschap voor mezelf te beginnen. Met niets, alleen een bureau en een telefoon, wist ik in anderhalf jaar tijd een mooi portfolio op te bouwen. Ik had net een pitch verloren omdat ik als eenpitter werkte, toen Paul en Erik mij tegen het lijf liepen bij een nieuwjaarsborrel. Om een lang verhaal kort te maken, we besloten onze krachten te bundelen en ik werd medewerker nummer vier bij Xolv. Dat was negen jaar geleden.

Gepubliceerd op 01/12/2022

Klantevredenheid

Relaties waarderen dienstverlening Xolv!

Een poosje terug heeft Xolv een klanttevredenheidsonderzoek onder haar relaties gehouden. Met trots mogen wij zeggen dat zij Xolv waarderen met een 8,2. Relaties waarderen met name de dienstverlening op het gebied van kredietlimieten en informatie over afnemers. Dat is onze specialiteit. Wij investeren in Risk analisten die onze relaties ondersteunen bij het optimaliseren van de dekking op hun afnemers, maar ook uitgebreid informatie verschaffen als de kredietwaardigheid van een afnemer niet zo goed blijkt te zijn. Ook maken we analyses van de debiteurenportefeuilles zodat snel trends ontdekt kunnen worden.

Gepubliceerd op 08/11/2022

Ecclesia

Xolv onderdeel van de Ecclesia Groep: de voordelen voor u als klant

In 2021 is Xolv onderdeel van de Ecclesia Groep geworden. Dit is een strategische keuze geweest van de aandeelhouders. Met name in de assurantiemarkt, maar ook in de financiële sector, vindt een enorme consolidatieslag plaats. Om klanten optimaal te kunnen servicen en de beste voorwaarden te kunnen bieden is schaalgrootte nodig. In dit artikel lichten wij toe waarom wij trots zijn om onderdeel uit te maken van zo’n toonaangevende, internationale organisatie en wat de voordelen zijn voor u als klant.

Gepubliceerd op 17/06/2022

Nieuwe website Xolv

Hoera! Onze nieuwe website staat live!

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze nieuwe website. We hebben xolv.nl in een nieuw, gebruiksvriendelijk jasje gestoken en dat is nu voor iedereen online te bewonderen.       

Gepubliceerd op 14/01/2022

Wij gaan verhuizen!

Om maar met de deur in huis te vallen: Wij gaan verhuizen en we hebben een nieuw telefoonnummer. Huize Muyserick in Vught wordt ons nieuwe domein, fraai gelegen op het landgoed waar ook Kasteel Maurick deel van uitmaakt.

Gepubliceerd op 07/12/2021

Persbericht

Rotterdam, 1 februari 2021 De Ecclesia Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Xolv te ‘s-Hertogenbosch. Op deze manier verstevigt de internationale verzekeringsmakelaar haar positie op de Nederlandse markt.

Gepubliceerd op 03/02/2021

Even voorstellen: onze nieuwe aanwinst Reinier Wolf

Wij zijn zeer verheugd dat Reinier Wolf ons team is komen versterken per 1 november. Reinier vervult de functie van Accountmanager en is voor diverse relaties hét aanspreekpunt voor beheers- en commerciële zaken. Hij is de rust zelve, niet snel gek te krijgen en draait zijn hand niet om voor een vraagstuk dat meer uitdaging vraagt. Reinier doet wat hij belooft en haalt er altijd het maximale uit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Gepubliceerd op 17/11/2020